This project holds a special place in my portfolio, as the project gave me a fair amount of experience in the design process. The way a person will strive to gain the most out of a partnership, and how feedback can be positive aswell as being negative depending on the situation. 

The project was designed with a restrictive budget and the original plans were far different than what the end result was. Understandably our job is trying to find the right comprimise between emotion  and reason, but finding that comprimise can be challenging. 

The house is a blend of 2 seperate volumes, similar to many of my other creations. The relationship betwen 2 elements remains a design marker in my projects. Each volume has a simple 4 point roof bridged by a flat based roof that creates an entrance. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.